MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Przegląd Amatorskich Zespołów Muzycznych w Chlewicach po raz 29. Zobacz kto wystąpi

NOWE
Przegląd Amatorskich Zespołów Muzycznych w Chlewicach po raz 29. Zobacz kto wystąpi

Jest nowa prezes Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej w Szczecinku

NOWE
Jest nowa prezes Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej w Szczecinku

Polecamy

Międzynarodowy Dzień bez Torby Foliowej w Warmińskiej Aurze

Międzynarodowy Dzień bez Torby Foliowej w Warmińskiej Aurze

Jaki strój kąpielowy wybrać dla siebie i dziecka? Te kolory doradzają strażacy

Jaki strój kąpielowy wybrać dla siebie i dziecka? Te kolory doradzają strażacy

Ból oczu lub słabszy wzrok? To mogą być blizny na oczach. Sprawdź, czy je masz

Ból oczu lub słabszy wzrok? To mogą być blizny na oczach. Sprawdź, czy je masz